top of page
_MG_2308.jpg

Om Kirsten

Jeg har specialiseret mig i parykker og er desuden frisør, make-up artist og stylist.

 

Jeg har i mange år arbejdet som frisørfaglærer på Aarhus Tech, og har derudover arbejdet som teknisk konsulent for forskellige frisør firmaer. 

Ved løbende efteruddannelse og kurser i ind- og udland holder jeg mig opdateret med mode og stil, og jeg kan derved vejlede i alt indenfor parykker, hår og makeup.

 

Jeg arbejder med miljøvenlige produkter fri for parabener, ftalater​ og allergifremkaldende konserveringsmidler.

Jeg glæder mig til, at byde jer velkommen hos Hairpassion.

Om Hairpassion

Hairpassion ejes af Kirsten H. Sørensen og vejleder  både indenfor parykker, toupé, tørklæder, makeup samt klipning og styling.

 

Hairpassion kan sikre, at din paryk passer lige til dig, og at din personlige udstråling kommer frem via klipning, styling og/eller makeup.

 

Samtidig har Hairpassion den unikke mulighed for, at støtte dig igennem hele forløbet, hvis du mister håret i en kortere eller længere periode. I trygge omgivelser kan vi hjælpe dig med paryk, tørklæde, styling, makeup og med at klippe og style dit hår, når det begynder at gro ud igen.

 

Hairpassion har desuden et frivilligt samarbejde med den humanitære forening Look Good Feel Better, der støtter kræftramte kvinder med en wellness-eftermiddag, som har fokus på hudpleje og make-up.

Telefon

51 76 95 60

Email

Åbningstider

10:30 - 17:00

09:30 - 16:00

09:30 - 17:00

09:30 - 16:00

09:30 - 16:00

Åbent efter aftale

Lukket

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

 

(Med forbehold for ændringer - se 'seneste nyt')

Medier

saks2-crop-u3154.png
bottom of page